قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق: اربیل مرکز موساد است

رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق: اربیل مرکز موساد است رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق گفت ایران بدون دلیل هیچ منطقه‌ای را هدف قرار نمی‌دهد و حمله موشکی اخیر سپاه به اربیل نیز بدون دلیل انجام نشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق گفت: ایران بدون دلیل هیچ منطقه‌ای را هدف قرار نمی‌دهد و حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل در اقلیم کردستان عراق نیز بدون دلیل انجام نشد.

 

«عدنان السراج» رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق در گفتگو با برنامه «نصف دائره» (نیم دایره) که از شبکه العهد پخش شد از مقامات اقلیم کردستان عراق خواست که دلایل ایران در مورد مناطق هدف قرار گرفته در این اقلیم را بررسی کنند.

 

وی با اعتقاد به اینکه عوامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق حضور دارند، گفت که رژیم اسرائیل به اربیل به عنوان مقر موساد نگاه می‌کند و در این شهر حضور دارد.

 

رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق با اشاره به اینکه امنیت عراق، امنیت کشور‌های همسایه را حفظ می‌کند بر اهمیت نقش ایران و اقلیم کردستان در تقویت دولت «محمد شیاع السودانی» تاکید کرد.

 

وی مهمترین مشکل امنیتی اقلیم کردستان عراق را تبعیت نکردن از دولت مرکزی دانست و گفت: مقامات اقلیم کردستان عراق حتی در روز‌های جنگ با داعش با ورود نیرو‌های عراقی به داخل مناطق این اقلیم مخالف بودند و پیام می‌دادند که کردستان عراق یک کشور در داخل عراق است.

 

«عباس العرداوی» کارشناس مسائل سیاسی عراقی نیز هدف قرار گرفتن مقر سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اربیل را به هر شکل اقدام مبارکی دانست و اظهار داشت: توافق با ایران بر سر هدف قرار دادن مقر‌های تروریستی سال‌ها پیش توسط "طارق عزیز" و "کمال خرازی" وزیران خارجه وقت عرق و ایران امضا شده است.

 

وی با بیان اینکه مناطق مورد هدف موشک‌های ایران در اربیل در منطقه تروریست‌ها و خارج از اختیارات دولت مرکزی عراق می‌باشد، افزود: مقامات اقلیم کردستان عراق نمی‌خواهند همه شواهد را برای مردم این اقلیم فاش کنند.

 

این کارشناس سیاسی عراقی در واکنش به ادعا‌های برخی افراد که گفته اند "ایران این موشک‌ها را بی هدف زده است" با طرح این پرسش که چرا سلیمانیه هدف قرار نگرفت و مناطقی از اربیل هدف قرار گرفت، گفت: استان سلیمانیه هم که در اقلیم کردستان عراق واقع است، در‌های خود را بر روی بسیاری از احزاب مخالف ایران بست و آن‌ها را خلع سلاح کرد.

 

وی با اعتقاد به اینکه عراق بصورت رسمی از این اقدام ایران آگاه شده است، افزود: آنچه در منطقه اتفاق می‌افتد یک جنگ منطقه‌ای بزرگ است و امروز، نبرد ما با رژیم اسرائیل است و نه با ایران.

 

یگان موشکی نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد دیروز (سه شنبه) در پاسخ به اقدامات تروریستی کرمان و راسک و ترور سرداران سپاه در سوریه، با ۲۴ فروند موشک بالستیک مقر جاسوسی سرویس خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) در اربیل کردستان عراق و تروریست‌های تحریر الشام و حزب ترکستانی در استان ادلب سوریه را همزمان از سه منطقه مورد هدف قرار داد.

 

از نکات برجسته حملات موشکی ایران به مقر موساد در اربیل عراق و تروریست‌ها در ادلب سوریه، شلیک همزمان موشک‌ها از استان‌های خوزستان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی برای اولین بار بود، شلیک‌هایی که دقیقا به اهداف مورد نظر برخورد کرد؛ پیش از این عموما شلیک موشک‌های ایران فقط از استان کرمانشاه بود.

 

نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه شب ابتدا با ۴ فروند موشک خیبرشکن از جنوب خوزستان مقر گروه تکفیری – تروریستی حزب ترکستانی در ادلب را هدف قرار داد و سپس با ۴ فروند از کرمانشاه و ۷ فروند هم از آذربایجان شرقی مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل عراق را که علیه ایران فعالیت می‌کرد و ساعتی بعد با ۹ فروند موشک دیگر مقر تروریست‌ها در ادلب سوریه را هدف قرار داد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار